MasterChef'te dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimler gitti?

MasterChef'te 12 Eylül dokunulmazlığı hangi takımın aldığı ve kaybeden takımdan kimlerin eleme potasına gittiği merak ediliyor. Dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan Hint mutfağına ait yemeklerin yapılması istendi. Peki, MasterChef'te 12 Eylül dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimler gitti?

Kadir Tekin

Reytinglerde büyük başarı elde eden MasterChef All Star'da kıyasıya mücadele sürüyor. Geçtiğimiz pazar Suna'nın elenmesi ile yeni haftaya başlayan yarışmacılar pazartesi akşamı kaptanlık için mücadele etti. En iyi döneri yapan Alican Mavi takım kaptanı oldu. Karşı takıma ise Ayaz'ı seçti. Peki, MasterChef'te 12 Eylül dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimler gitti?

MASTERCHEF'TE 12 EYLÜL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef All Star'da dün akşam takım oyununu Kırmızı takım kazandı. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan isim Esra oldu. Potaya giden isimler Eda ve Barbaros oldu.

HAFTANIN MAVİ TAKIMI

Alican

Barbaros

Kıvanç

Tolga

Esra

Azize

Kerem

Sefa

Eda

HAFTANIN KIRMIZI TAKIMI

Ayaz

Tahsin

Hasan

Sergen

Dilara

Gamze

Tanya

Barış

Batuhan