MasterChef'in konuk jürisi Yılmaz Öztürk kimdir? Şef Yılmaz Öztürk kaç yaşında?

MasterChef All Star'ın ilk 4 haftası konuk jürilik yapan Yılmaz Öztürk, bu akşam yeniden programa konuk oldu. MasterChef All Star'da bu akşam eleme potasına gidecek 4. yarışmacının belirleneceği oyun için tabak hazırlayan Yılmaz Öztürk ile ilgili aramalar yeniden hız kazandı.

Şef Yılmaz Öztürk, MasterChef All Star's konuk oldu. Somer Şefin yokluğunda programda ilk 4 hafta konuk jürilik yapan Yılmaz Öztürk'ün hayatı merak ediliyor. Peki, MasterChef'in konuk jürisi Yılmaz Öztürk kimdir? Şef Yılmaz Öztürk kaç yaşında?

YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Öztürk, meslek hayatına 1998 yılında Ankara'da başlamıştır. 1999 ve 2007 yılları arasında Türkiye'nin bilinen mutfaklarında çalışmıştır.

Üyesi olduğu "Chaine des Rotisseurs"ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. 2007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk sahibidir.