MasterChef Türkiye'nin şampiyonu belli oldu! İşte alacağı ödül...

Uzun ve çekişmeli bir sezonu geride bırakan MasterChef Türkiye'de birinci belli oldu. Tv8 ekranlarında Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna sunuculuğunda yapılan MasterChef 14 Ocak Cuma akşamı final yaptı. Finale kalan Eren ve Hasan arasında oynanan kıyasıya mücadele izleyicileri heyecanlandırdı.

Birbirinden yetenekli ve hırslı yarışmacıların uzun bir sezon boyunca mücadele ettiği MasterChef Türkiye'de sona gelindi. Tüm Türkiye'nin heyecanla takip ettiği MasterChef Türkiye finalinin kazananı belli oldu. Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin'in finale kaldığı yarışmada adaylar en iyi menüyü hazırlamak için ter döktü.

ŞAMPİYON EREN OLDU!

Birbirinden yetenekli ve iddialı isimlerin katıldığı MasterChef Türkiye'de finale adını yazdıran iki isim Eren ve Hasan olmuştu. Finalde mücadele eden ikili arasından en çok puanı alan ve MasterChef şampiyonu olan isim Eren Kaşıkçı oldu.

Masterchef 2021'in birincisi Eren yaptığı açıklamada, "Verdiğim sözü tuttum şef. Yine çok uzun bir yol oldu ama Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bence iki tane şampiyon var. Biri Hasan ikincisi benim." ifadelerini kullandı. Eren ve Hasan kupayı birlikte kaldırdı.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ AÇIKLANDI

En merak edilen konulardan biri ise MasterChef şampiyonun kazanacağı ödül oldu. Somer Şef şampiyonun ödülünü açıkladı. Somer Şef, "Bu akşamın kazananı yepyeni mükemmel bir otomobilin sahibi olacak" dedi.