MasterChef Metin bilerek mi elenmek istedi? MasterChef Metin neden elendi?

MasterChef All Star'da bugün Metin'in neden yarışmada olmadığını ve nasıl elendiğini merak eden izleyiciler aramalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Metin, ilk dokunulmazlık oyununda tabağı tek geçen bir yarışmacı olarak Cemre tarafından potaya gönderilmişti. Dün akşam eleme oyununda yaptığı bir hata yarışmadaki sonunu getirdi.

MasterChef All Star'da dün akşam şok eden bir eleme yaşandı. Eleme potasına giden yarışmacılardan Tanya ve Metin arasında ilk turda bir tabak karışıklığı yaşandı. Metin'in yanlışlıkla Tanya'nın tabağını alması sonrası iki tabak da değerlendirmeye alınmadı ve direkt olarak ikinci eleme turuna kaldı.

MASTERCHEF METİN NEDEN ELENDİ?

MasterChef'te 1. eleme oyununda Cumhuriyet'in 100. yılına özel yarışmacılardan kırmızı jöle üzerine 100 yazılı bir tabak istendi. Jölesini yapan ve dolaba koyan yarışmacılar belirleyici bir iz ya da etiket bırakmadığı için karışıklık yaşandı.

Metin dolabın 2. rafında sol tarafa tabağını koydu. Aynı katta sağ tarafta ise Tanya'nın tabağı vardı. Dolabı diğer kullanan isimler ise Tahsin ve Esra oldu. Onların tabaklarında sorun yaşanmazken, Metin kendi tabağı yerine hemen yan taraftaki tabağı aldı. Bu tabak kendi yağtığından daha kırmızı, Tanya'ya düşen tabak ise kendi tabağından daha açık renkliydi.

Yapılan incelemeler sonrasında Metin'in tabakları karıştırdığı ortaya çıktı. Bu durumda Tanya ve Metin'in tabakları değerlendirmeye alınmadı. 2 yarışmacı direkt olarak 2. tura kaldı.

2. turda ise Metin, Tanya'nın elenmesini istemediği için sürekli onu takip etti. Onun önünde olmasını istedi.

Gecenin sonunda kalan 2 başarısız tabak yine Tanya ve Metin olurken, Metin'in tabaktaki elementleri yeterince pişirmemiş olması elenmesine neden oldu.

Şeflerle veda konuşmasında ise Metin'in Tanya elenmesin diye bir duruş sergilediği ve tabağına çok asılmadığı ortaya çıktı.