MasterChef Mehmet Akif 2. turu geçti mi? Masterchef Rizeli Mehmet elendi mi?

MasterChef Mehmet Akif 2. turu geçti mi yoksa elendi mi? merak ediliyor. TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dün ekrana gelen bölümde ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına 2. kez çıkan yarışmacılardan biri de Mehmet Akif Yazıcı oldu. Peki, MasterChef Mehmet Akif 2. turu geçti mi? Masterchef Mehmet Akif Yazıcı elendi mi?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de 2. tur elemeleri devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde yarışan yarışmacılardan biri de konuşması ile izleyenlerin gönlünü fetheden Karadenizli Mehmet Akif Yazıcı oldu. Peki, MasterChef Mehmet Akif 2. turu geçti mi? Masterchef Mehmet Akif Yazıcı elendi mi?

MASTERCHEF MEHMET AKİF 2. TURU GEÇTİ Mİ?

Mehmet, Kader ve Melek ile birlikte 3'lü yarışta yarıştı. Şefler yarışmacılardan sac tava ve meyhane pilavı yapmasını istedi.

Yemeği en zayıf yapan yarışmacı Kader oldu. Melek'in yemeği de sac tavaya uygun olarak pişirilmedi.

Yemeği en iyi şekilde yapan yarışmacı Mehmet bir üst tura geçti.

MEHMET AKİF YAZICI KİMDİR?

Mehmet Akif Yazıcı, yarışmaya Rize'den katılıyor. Lise eğitiminin hemen ardından hayvancılık yapmaya başlayan Mehmet Akif Yazıcı ineklere besliyor.