Can Gümüş kaç yaşında? MasterChef konuğu şef Can Gümüş kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Bu hafta eleme potasına gidecek 7. yarışmacı belli olacak. Siyah önlüğü giymeyen yarışmacılar arasında oynanacak oyunda şef Can Gümüş'ün uzak doğu tabağı yapılacak.

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da bu akşam eleme potasına gidecek 7. yarışmacı belirlenecek. Yarışmacılar bu akşamın konuğu Can Gümüş'ün tabağını yapacak. İzleyiciler "MasterChef konuğu şef Can Gümüş kimdir? Can Gümüş kaç yaşında?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

ŞEF CAN GÜMÜŞ KİMDİR?

Can Gümüş, Asya Pasifik bölgesinin en önemli eğlence merkezlerinden biri olan Makao'daki en önemli otellerinin birinin imza restoranının şefidir.

Gümüş, genç yaşına rağmen olağanüstü kuruluşlarda uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Kalbinde bir dünya gezgini olan kendisi, Türkiye'de eğitim gördü, İstanbul'da şef oldu, ardından Çin'e gitti ve ayrıca 5 yıldızlı bir otelde Kıbrıs'tan geçti.

Enver Can Gümüş, 2017 yılında Hilton Creek'in ve ünlü "Masa 9"un mutfak ekiplerinden sorumlu olmak üzere Dubai'ye göç etti ve ardından Junior Aşçı Yardımcısı oldu.Şef Gümüş, orada doğduğundan bu yana, bu çok özel tatlarda, taze ve sade, en kaliteli yemekleri Türk versiyonuyla sunmak için eşsiz bir kültürel birikim sergiliyor.