MasterChef dün gece kim elendi? Alican hastalığı yüzünden bilerek mi elendi?

MasterChef All Star'da dün akşam eleme oyunu oynandı. Potaya bir önceki akşam Batuhan'ın da gelmesi ile toplamda 6 kişi elenmemek üzere yarıştı. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen eleme oyununda ilk çıkan isimler Hasan ve Barbaros oldu. Sonucu hiç izlemeyenler ''MasterChef dün gece kim elendi?'' sorusunun yanıtını araştırırken, Alican'ın elendiğini görenler ise ''Alican hastalığı yüzünden bilerek mi elendi?'' sorusunun yanıtını sorguluyor...

MasterChef All Star'da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Bu hafta sayının da azalması ve tüm kırmızı takımdan sadece Cemre'nin potaya gitmemesi ile 6 kişi potaya gitti. Öncelikle verilen ürünlerle yapılan yaratıcı tabaklarla etap yapıldı, ardından şeflerin hazırladığı tabak etabına geçildi. Peki, MasterChef dün gece kim elendi? Alican hastalığı yüzünden bilerek mi elendi?

MASTERCHEF DÜN GECE KİM ELENDİ?

MasterChef All Star'da 2. etaba kalmayan isimler Hasan ve Barbaros oldu.

İkinci etapta ise 21. haftaya kalan ilk isim Esra olurken, ikinci isim Batuhan oldu.

Dilara ve Alican son ikiye kaldı. Elenen isim Alican oldu.

ALİCAN HASTALIĞI YÜZÜNDEN BİLEREK Mİ ELENDİ?

Alican tabağını hazırlarken bir aksilik yaşadı. Tabağında sorunlar yaşayan Alican elenen isim oldu.

Alican'ın eti daha az pişti, soslar ikisi de yakındı ancak patates üstündeki sos Alican'ın olmadığı için daha az puan alarak elenen isim oldu.

Şefler yaptıkları veda konuşmasında Alican'ın hastalığına rağmen verdiği mücadele ile herkese örnek olduğunu söylerken bu şekilde yetiştiren ailesine de selamlarını iletti.