MasterChef All Star final ne zaman? MasterChef bitti mi, kim 1. oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'ın final bölümü izleyiciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ceketi alan 5 isimden biri elenmiş final mücadelesi 4 yarışmacı arasında devam edecek. Aynı zamanda bir kaşık daha sahibi bulacak. Survivor'un başladığını görenler MasterChef'in bitip bitmediğini sorguluyor. Peki, MasterChef bitti mi, kim 1. oldu? MasterChef All Star final ne zaman? İşte detaylar...

MasterChef All Star finali takipçileri tarafından merak ediliyor. Programın geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde 5. olarak elenen isim Sergen olmuştu. Final çekişmesi Tahsin, Esra, Hasan ve Barbaros arasında devam edecek. Ancak Tv8 ekranlarında Survivor All Star'ın verilmesi nedeni ile izleyiciler "MasterChef bitti mi, kim 1. oldu?" sorularının yanıtını araştırıyor...

MASTERCHEF BİTTİ Mİ, KİM 1. OLDU?

MasterChef bitmedi. Survivor All Star 2024, 1 Ocak itibari ile Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. MasterChef finali bu hafta sonu ekrana gelecek.

MASTERCHEF ALL STAR FİNAL NE ZAMAN?

MasterChef All Star final tarihi henüz belli değil. Programın 4.'sünün belirleneceği ve yola devam edilecek 3 yarışmacının belli olacağı çeyrek final bu cuma akşamı ekrana gelecek.

Final tarihini açıklayan isim Somer Sivrioğlu oldu. Sivrioğlu, final ile ilgili olarak; "Bu haftanın sonunda 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında MasterChef All Star 2023'ün şampiyonu belli olacak. Koca bir sezon geride kalıyor. Hepimiz bütün ekibimiz çok büyük emekler verdik. Çok uğraştık, hayırlısıyla bu haftayı da geçirip şampiyonumuzu hep beraber kutlayıp sarılmak istiyoruz. Hepimize bol şans." ifadelerini kullandı.

YEŞİL BAŞLANGIÇ TABAĞI YAPILACAK

Yarışmacılardan 3 yemek yapılması istenecek. Bu yemeklerden biri yeşil renk olan başlangıç tabak olacak. Gecenin sonunda en düşük puan alan yarışmacı 4. olarak yarışmaya veda edecek.