MasterChef dün akşam eleme potasına kimler gitti? MasterChef All Star 3. dokunulmazlığı kim aldı?

Tv8 ekranlarının sevilen programı MasterChef All Star'da dün akşam haftanın son dokunulmazlık yarışı oynandı. Barbaros ve Tolga'nın kaptanlığındaki takımlar 1'er sayı aldı. Dün akşamın kazanan takımı haftanın da kazananı oldu. İzleyiciler ''MasterChef All Star 3. dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef dün akşam eleme potasına kimler gitti?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

MasterChef All Star 3. dokunulmazlığı kimin aldığı merak ediliyor. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin jüriliğini üstlendiği programda bu hafta takımlar ilk iki oyunda beraberliği yakaladı. Haftanın 3. ve son oyununu kimin aldığı ve kaybeden takımdan kimlerin eleme potasına gittiği merak ediliyor. Peki, MasterChef All Star 3. dokunulmazlığı kim aldı? MasterChef dün akşam eleme potasına kimler gitti?

MASTERCHEF ALL STAR 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Programda dün akşam İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri yapıldı. İstenen tabakları en iyi şekilde çıkaran ve sayıca üstünlük kazanan takım galibiyetin de sahibi oldu.

MasterChef All Star 3. dokunulmazlığı alan takım Mavi takım oldu. Kırmızı takımdan bireysel dokunulmazlığı alan isim Kıvanç oldu.

MASTERCHED 16 KASIM ELEME POTASINA KİMLER GİTTİ?

Dün akşam kırmızı takımdan eleme potasına giden isimler Hasan ve Tolga oldu.

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Dilara

Ayaz

Eren

Batuhan

İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kaç yaşında?