MasterChef Alican kaçıncı olmuştu? MasterChef Alican kimdir, kaçıncı sezonda yarıştı?

MasterChef Alican, bu hafta programa yedeklerden katılan isim oldu. Dün akşam yaşanan elemede bir ilk yaşanmış ve tabakların tadımı yapılmadan elenen isim açıklanmıştı. Büşra hazırladığı tabakta kasnak unuttuğu için kurallar gereği yarışmaya veda eden kişi oldu. İzleyenler Alican hakkında aramalar yapmaya başladı. Peki, MasterChef Alican kimdir, kaçıncı sezonda yarıştı? MasterChef Alican kaçıncı olmuştu?

MasterChef Türkiye'nin önceki sezon yarışmacılarından Alican Sabunsoy, MasterChef All Star'a geldi. Dün akşam yapılan eleme gecesinde tabağında kasnak unutan Büşra elenmişti. Bu hafta yedeklerden gelen Alican ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, MasterChef Alican kimdir, kaçıncı sezonda yarıştı? MasterChef Alican kaçıncı olmuştu?

MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR?

Alican Sabunsoy, 1991 yılında Adana'da dünyaya geldi. 2011 yılında Mersin Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Yönetimi bölümüne giren MasterChef Alican, aynı dönemde Mersin'de bir kafede aşçı olarak çalıştı.

2013 yılında 3 ay boyunca İstanbul'da bir Çin restoranında çalışan Sabunsoy, hemen ardından Adana'da bir suşi restoranında çalışmaya başladı.

2017 yılına kadar Adana'da birbirinden faklı restoranlarda kısa süreli çalışmalar yapan Alican Sabunsoy, 2016 yılında İstanbul'da ünlü bir steakhouse restoranda çalıştı.

İstanbul'daki kısa süreli çalışmasının ardından yeniden Adana'ya dönen Alican, bir steakhouse restoranda yönetici şef olarak görev aldı. MasterChef Alican'ın son durağı ise yine yönetici şef olarak çalıştığı suşi restoranı oldu.

Alican Sabunsoy, aşçılık ustalık belgesine de sahiptir.

MASTERCHEF ALİCAN KAÇINCI OLMUŞTU?

2019 yarışmacılarından Alican Sabunsoy, 2. olarak yarışmayı tamamladı.