MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta 2. önlüğü alan yarışmacı kim?

Tv8'in ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'nin ana kadrosu için yarışmalar yapılmaya devam ediliyor. İlk gruptan ilk 5 ana kadro yarışmacının belli olduğu yarışmada bu hafta ikinci grup isim yazılı önlüğü almak ve kadroya girmek için mücadeleye başladı. İzleyiciler ''MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta 2. önlüğü alan yarışmacı kim?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'de bu hafta ikinci gruba isim yazılı önlükler dağıtılıyor. İİlk gruptan 5 ana kadro, 4 yedek yarışmacının belirlenmişti. Bir önceki akşam ekrana gelen bölümde bu grubun ilk kazananı belli oldu. Çağlar iki aşamayı da geçerek ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki, MasterChef 7. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta 2. önlüğü alan yarışmacı kim?

MASTERCHEF 7. YARIŞMACI KİM OLDU?

İlk turu geçen yarışmacılar Serhat, Yudum, Akın, Beril, Şirin oldu. İkinci turda yemeklerden istenen yemek Gyoza (Çin Mantısının Japon versiyonu) oldu. Bu yemeği en iyi şekilde yapan yarışmacı Serhat oldu.

Serhat MasterChef ana kadrosuna katılan 7. yarışmacı oldu.

MASTERCHEF'TE İKİNCİ GRUPTAKİ YARIŞMACILAR

Umut

Neşe

Akın

Beril

Şirin

Serhat

Alina

Ayşe

Enes

Alper

Yudum

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN İSİMLER

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

Çağlar