MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? MasterChef 18 Kasım eleme potasına kim gitti?

Tv8 ekranlarında her akşam ekrana gelen MasterChef All Star'da bugün eleme potasına gidecek 7. yarışmacıyı belirlemek üzere oyun oynandı. Yarışmacılar konuk şefin tabağına en yakın tabağı yaparak oyundaki ikinci tura kalmamak için mücadele etti. İzleyiciler ''MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? MasterChef 18 Kasım eleme potasına kim gitti?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

MasterChef All Star'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Her hafta finale daha çok yaklaşılan yarışmada yarışmacı sayısının da azalması ile rekabet iyice kızışıyor. Programda bugün haftanın 7. eleme adayı belirlendi. Peki, MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? MasterChef 18 Kasım eleme potasına kim gitti?

KANADA'DAN KONUK ŞEF

Bu akşam Kanada'dan gelen şef Fisun Ercan'ın hazırlamış olduğu Yuvalaça isimli tabak yapılacak. Farklı ve zor tekniklerin kullanıldığı bu tabak yarışmacıları iyice zorlayacak.

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef 7. eleme adayı bu akşam oynanacak oyun sonrası belli oldu. Cemre, Tahsin, Kıvanç, Esra, Sergen, Alican, Barbaros potaya düşmemek için mücadele etti.

İkinci turda Esra, Sergen, Alican ve Cemre mücadele etti. Alican ve Esra'nın tabakları sona kaldı. İkili arasında seçim yapan jüri üyeleri kararını verdi. MasterChef'te bu haftanın son eleme adayı Esra oldu.

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Dilara

Hasan

Tolga

Ayaz

Batuhan

Eren

Yuvalaça nasıl yapılır? MasterChef konuğu Fisun Ercan'dan Yuvalaça tarifi ve püf noktaları

Fisun Ercan kimdir, kaç yaşında, nerelidir? MasterChef konuğu Fisun Ercan ile ilgili bilgiler