4 Kasım MasterChef All Star bu akşam potaya kim gitti? MasterChef 7. eleme adayı kim oldu?

MasterChef 7. eleme adayının kim olduğu merak ediliyor. Bu hafta 4-0 mağlup olan kırmızı takımın 6 yarışmacısı siyah önlüklerini giydi. Siyah önlüklü yarışmacılar haricindeki herkes bu oyunda en sona kalmamak için çabaladı. İzleyiciler ''MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? All Star bu akşam potaya kim gitti?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da bu akşam eleme adayını belirlemek üzere oyun oynandı. Bu hafta 7 kişiden oluşan kırmızı takımın 6'sı da potaya gitti. Takımdan potaya gitmeyen tek kişi Dilara oldu. Bu akşam Dilara ile mavi takımın tamamı 7. eleme adayı olmamak için çabaladı. Peki, MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? All Star bu akşam potaya kim gitti?

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar eleme oyununda bu kez bireysel mücadele verdi. İlk etapta beef wellington yemeğini daha iyi yapan üç yarışmacı yukarı çıkarken, ikinci tura ise Eren, Dilara, Ayaz, Tanya, Hasan kaldı.

Gecenin sonunda 7. eleme adayı Dilara oldu. Böylece MasterChef'te bu haftanın eleme adayları Cemre, Alican, Tolga, Barış, Esra, Batuhan ve Dilara oldu.

Beef wellington nasıl yapılır? MasterChef klasiği Beef wellington sıralaması ne?

ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Cemre

Alican

Tolga

Esra

Batuhan

Barış

KIRMIZI 4-0 YENİLDİ

Haftanın 3 dokunulmazlık oyununun da galibi Tahsin'in kaptanlığındaki Mavi takım oldu. Kırmızı takım ödül oyunu da dahil toplam 4 takım oyununu kaybetti.