MasterChef 6. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta ilk önlüğü alan yarışmacı kim? Çağlar mı, Neşe mi?

MasterChef 6. yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. Tv8'in başarılı programı MasterChef Türkiye'de ana kadrosu şekilleniyor. İlk gruptan ilk 5 yarışmacı belli oldu. İsimleri yazılı önlükleri giyen yarışmacılar balkondaki yerini alırken, dün akşam ikinci grup yarışmacıları önlüğü almak ve kadroya girmek için kıyasıya mücadele etti. İzleyiciler ''MasterChef 6. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta ilk kim kazandı?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlk gruptan 5 ana kadro, 4 yedek yarışmacının belirlendiği programda dün akşam ikinci grup yarıştı. İzleyiciler bu gruptan ilk hangi yarışmacının isim yazılı önlüğü alarak kadroya girdiğini merak ediyor. Peki, MasterChef 6. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ikinci grupta ilk kim kazandı?

MASTERCHEF 6. YARIŞMACI BELLİ OLDU

İlk etap yemeği olan testi kebabını en iyi şekilde yapan yarışmacılar Neşe, Yudum, Şirin, Akın, Çağlar ve Enes olarak sıralandı.

Yarışmacılara 2. etapta kayısı verildi. 45 dakika içerisinde en çok tekniği kullanan ve en lezzetli tabağı çıkaran yarışmacı Çağlar oldu.

Çağlar bu gruptan önlüğü alarak kadroya giren ilk isim olurken, MasterChef ana kadroya giren 6. yarışmacı oldu.

MASTERCHEF'TE İKİNCİ GRUPTAKİ YARIŞMACILAR

Umut

Neşe

Çağlar

Akın

Beril

Şirin

Serhat

Alina

Ayşe

Enes

Alper

Yudum

MasterChef'te yedeklerden kim girdi? MasterChef'te yedek kadrosuna giren ilk yarışmacı...

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA GİREN İSİMLER

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

MasterChef'te ana kadroya giren 5. kişi kim? MasterChef 5. yarışmacı kim oldu?