MasterChef'te ana kadroya giren 5. kişi kim? MasterChef 5. yarışmacı kim oldu?

MasterChef 5. yarışmacının kim olduğu merak ediliyor. Tv8'in başarılı programı MasterChef Türkiye'de ana kadro yarışmacıları belli olmaya başladı. İlk 4 yarışmacının belli olduğu gruptan bu akşam son 1 kişi daha alınacak. Etabı geçemeyen yarışmacılar MAsterChef hayallerine veda edecek. Peki, MasterChef 5. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren 5. kişi kim? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan büyük bir ilgi ile takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. 3'lü elemeleri geçip bu tura kalan yarışmacılar 13'erli gruplarla yarışacak. Toplamda 3 gruptan ana kadro seçimi tamamlanacak. Bu hafta yarışan gruptan 5. ve son yarışmacı da akşam yayınlanacak bölümde belli olacak. İzleyiciler şimdiden "MasterChef 5. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te ana kadroya giren 5. kişi kim?" aramalarını hızlandırdı. İşte merak edilenler...

MASTERCHEF'İN İLK 4 YARIŞMACISI

MasterChef'te önlüğü alan ilk isim Zeynep oldu. Ardından ikinci önlüğü alan yarışmacı Hakan, üçüncü önlüğü alan yarışmacı ise Onur oldu. Dün akşam ekrana gelen bölümde her iki etapta da yemeğini en iyi şekilde çıkaran ve dördüncü önlüğü alan isim Ümmühan oldu.

MASTERCHEF 5. YARIŞMACI KİM OLDU?

Bu grupta etabı henüz geçememiş olan yarışmacılar Bartu, Şeyhmus, Enes, Şenay, Bera, Sevdet, Deniz ve Huriye oldu. Bu yarışmacılardan bir kişi MasterChef'in ana kadrosuna katılma hakkına sahip olacak.

Şefler ilk etapta yarışmacılardan şekerpare yapmasını istendi. Bu tatlıyı en iyi şekilde yapan yarışmacılar Deniz, Huriye, Şenay, Bera, Sevdet oldu. Yarışmacılara yaratıcılık oyununda verilen ürün ise isot oldu. İsot ile en iyi tabağı çıkaran yarışmacı DENİZ oldu.

MasterChef'te ana kadroya giren 5. kişi Deniz isminin yazılı olduğu önlüğü kaptı.

MasterChef'te yedeklerden kim girdi? MasterChef'te yedek kadrosuna giren ilk yarışmacı...