Efsane geri dönüyor! Marvel, Iron Man için çalışmalara başladı bile

Marvel dünyasının en popüler karakterlerinden Iron Man yeni bir oyunla geri dönüyor. Bilindiği üzere son yıllarda Marvel filmleri dünya çapında büyük başarılara imza atıyor. Iron Man de özellikle Avengers serisiyle beraber popülerliğini artıran bir karakter oldu. Edinilen bilgiye göre Electronic Arts, Marvel'ın en sevdiği karakterlerden Iron Man'in oyunu üzerinde çalışıyor.

Comicbook

Muhammed Fatih Karabulut

Son yılların en popüler süper kahramanlarından Iron Man video oyunu ile geri dönüyor. Marvel dünyasının en sevilen ve izlenilen karakterlerinden Iron Man, Avengers End Game ile serüvenini sonlandırmıştı. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre dünyanın en büyük oyun firmalarından Elektronic Arts Iron Man oyunu üzerinde çalışmalara başladı.

IRON MAN GERİ DÖNÜYOR

Aksam.com.tr'nin Comicbook.com'dan aktardığı habere göre; Geçtiğimiz haftalarda Elenctroni Arts'ın Marvel'in başka bir karakteri olan Black Panther oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. EA'nin tek çalıştığı projenin Black Panther olmadığı öğrenildi. Sektörden Tom Henderson, Marvel'in Iron Man oyunu üzerinde çalışmalara başladığı yönünde duyumlar aldığını öne sürdü.

Iron Man karakteri, özellikle Robert Downey Jr.'ın MCU'daki Iron Man tasviri sayesinde, son on yılda popülaritesinde büyük bir artış gördü. Bu nedenle, karakterin artık kendi bireysel oyununu aldığını görmek oldukça mantıklı olacaktır. Zengin, zeki ve aynı zamanda kendini beğenmiş bir kişi olan Tony Stark, Iron Man karakteri ile suçlularla mücadelesine kaldığı yerden devam edecek.

Marvel ve EA'nın bir Iron Man oyunu üzerinde işbirliği yapmak istemesi mümkün görünse de, resmi bir duyuru gelene kadar bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kesin olarak bilemeyeceğiz.