LGS giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen, sosyal bilimler liseleri ile proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak merkezi sınav, 2 Haziran'da uygulanacak. Peki, LGS giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu?

LGS giriş belgeleri yayınlandı mı? merak ediliyor. Bu sene merkezi sınava katılacak öğrenciler başvurularını gerçekleştirdi. Başvurularını gerçekleştiren adaylar "LGS giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? LGS sınav giriş yerleri belli oldu mu?" sorularının yanıtını araştırıyor.

LGS SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

LGS sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. Sınava katılacak öğrencilerin giriş belgeleri, 24 Mayıs'tan itibaren açıklanacak.

Sınav, il ve ilçelerde belirlenen okullarda yapılacak. Fotoğraflı sınav giriş belgesi, 24 Mayıs'tan itibaren elektronik ortamdan okul müdürlüklerince alınıp mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek.

Öğrenciler, sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleriyle geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulunduracak.

Sınav sonuçları, 28 Haziran'da www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek.