LGS 2. nakil başvuru ve sonuç tarihleri: LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır?

Sınavla öğrenci alan okullar ve yerel yerleştirme için tercih yapan 1 milyon 14 bin 675 öğrencinin yüzde 95'i tercihlerine yerleşti. LGS 1. nakil sonuçları da bugün açıklandı. Yerleşemeyen öğrenciler 2. nakil süreci ile ilgili detayları araştırıyor. İşte LGS 2. nakil başvuru ve sonuç tarihleri...

LGS 1. nakil sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlara göre bir liseye yerleşemeyen öğrenciler için nakil süreci devam edecek. Öğrenciler ikinci nakil süreci ve tarihleri ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Merak edilen detaylar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, LGS 2. nakil başvurusu nasıl yapılır? LGS 2. nakil başvurusu ne zaman yapılır? İşte merak edilen detaylar...

LGS 1. nakil sonuçları sorgulama ekranı! Son dakika LGS 1. nakil sonuçları açıklandı!

LGS 2. NAKİL BAŞVURU TARİHLERİ

İkinci nakil tercih başvuruları 31 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Başvurular e-okul üzerinden yapılabilecek.

LGS 2. NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuçlar 7 Ağustos'ta ilan edilecek.

YERLEŞEMEYENLER İÇİN SÜREÇ DEVAM EDECEK

08 - 16 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak.

Okul ve kurumlar yatılılık başvurularını 22 - 25 Ağustos tarihleri arasında alacak. 31 Ağustos'ta ise yatılılık yerleştirme sonuçları ilan edilecek.