Leyla dizisi 6. bölüm izle full HD tek parça! Leyla 6. Bölüm full izle!

Leyla dizisi 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ödüllü yönetmen Hilal Saral'ın yaptığı dizinin yeni bölümünde Leyla İpek'in kardeşi olup olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye karar verir. Leyla 6. bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Now Tv Leyla dizisi 6. bölüm full izleme linki

Leyla 6. bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde Nur için ise Leyla'yı bulmak hayat memat meselesine dönüşür. Güzide, gerçekleri öğrenmek isteyen Nur'un tehdidiyle bir seçim yapmak zorunda kalır. Leyla dizisi 6. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Leyla 6. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar

LEYLA 6. BÖLÜM İZLE!

Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... 6. bölümüyle 16 Ekim Çarşamba saat 20.00'de NOW'da!

"Leyla: Hayat... Aşk... Adalet..." bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında Civan'la yeniden karşılaşıp aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

LEYLA 6. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla dizisinin 6. bölümünde Leyla'nın yaşadığını öğrenen Civan çocukluk aşkını bulmaya kararlıdır. Civan'a bu yolculuğunda hiç beklemediği biri yardım edecektir.

Nur için ise Leyla'yı bulmak hayat memat meselesine dönüşür. Güzide, gerçekleri öğrenmek isteyen Nur'un tehdidiyle bir seçim yapmak zorunda kalır.

Leyla bir yandan kimliğini gizlemeye çalışırken, diğer yandan ailedeki dengeleri alt üst edecek bir hamle yapar.

Ferda ve Nur'u karşı karşıya getirecek olay nefeslerin tutulmasına neden olurken, Leyla İpek'in kardeşi olup olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye karar verir.

Leyla, her çarşamba saat 20.00'de Now Tv'de...