Leyla 7. Bölüm full izle! Leyla dizisi 7. bölüm izle full HD tek parça!

Leyla dizisi 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ödüllü yönetmen Hilal Saral'ın yaptığı dizinin yeni bölümünde Leyla, Civan'la birlikte çocukluğunun geçtiği eve gittiğinde kendisini bekleyen sürprizden habersizdir.. Leyla 7. bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Now Tv Leyla dizisi 7. bölüm full izleme linki

Leyla 7. bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Ay Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde Leyla, İpek'in kardeşi olup olmadığını anlamak için DNA testi yaptırmıştı. Sonuç ne olacak? İpek Ela'nın kardeşi mi? Leyla dizisi 7. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Leyla 7. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar

LEYLA 7. BÖLÜM İZLE!

Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Leyla: Hayat... Aşk... Adalet... 7. bölümüyle 23 Ekim Çarşamba saat 20.00'de NOW'da!

"Leyla: Hayat... Aşk... Adalet..." bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında Civan'la yeniden karşılaşıp aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

LEYLA 7. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla dizisinin 7. bölümünde Leyla, Nur ve Mali arasındaki sırrı açığa çıkarmak isterken kendi sırrını da tehlikeye atar.

Olaylı gece sonrası Ferda ve Mali'nin hayatlarında bir dönüm noktası yaşanır. Leyla bir yandan intikam planına devam ederken diğer yandan Civan'la yakınlaşmayı sürdürür.

Leyla Civan'la birlikte çocukluğunun geçtiği eve gittiğinde kendisini bekleyen sürprizden habersizdir.