Leyla dizisi 4. bölüm izle full HD tek parça! Leyla 4. Bölüm full izle!

Leyla 4. bölüm izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Nur'un kendisinden şüphelendiğini anlayan Leyla ne yapacak? Ay Yapım imzalı Leyla dizisi 4. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Leyla 4. Bölüm izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananlar

Leyla dizisi 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ödüllü yönetmen Hilal Saral'ın yaptığı dizinin yeni bölümünde Leyla, Nur'un kendisinden şüphelenmesi üstüne yeni bir plan yapar. Leyla'nın planı ne? Leyla 4. bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Now Tv Leyla dizisi 4. bölüm full izleme linki

LEYLA 4. BÖLÜM İZLE!

Leyla, her çarşamba saat 20.00'de Now Tv'de...

"Leyla: Hayat... Aşk... Adalet..." bu genç kadının, hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışında Civan'la yeniden karşılaşıp aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu ekranlara taşıyacak.

LEYLA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla dizisinin 4. bölümünde geçmişte Güzide'nin hem Cino'yu hem de Leyla'yı korumak için yaptığı planı ile iki çocuk için de yeni bir hayat başlamıştır.

Her defasında Nur'un tuzağına düşen Tufo, Nur ile evlenmeye karar verir ve Nur'un kurguladığı yeni hayata sahip olur.

Leyla, Nur'un kendisinden şüphelenmesi üstüne yeni bir plan yapar.

Civan'ın kurduğu bir cümleden yola çıkan Leyla, ona mutlu olacağı bir sürpriz hazırlar.

LEYLA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla'nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Acımasız biz üvey anne olan Nur'un yüzünden çok sevdiği babasını da kaybeden Leyla, Nur ve sevgilisi Mali tarafından bir çöplüğe bırakılır. İnsanları kandırarak hayatlarını sürdüren Nur ve Mali'nin ağına bu kez Tufo düşer. Leyla çöplükte çok zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur'dan intikamını almak için geri döner.