Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek? Kuzey Boru (KBORU) borsa işlem tarihi belli oldu!

Kuzey Boru (KBORU) işlem tarihi, Borsa İstanbul tarafından KAP'a bildirildi. Kuzey Boru A.Ş. halka arzının büyüklüğü 868,8 milyon TL, halka açıklık oranı ise %24 olarak açıklandı. Katılımcılara azami 7 lot hisse dağıtımı yapılan KBORU borsa işlem tarihi için geri sayım başladı. Peki Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Kuzey Boru (KBORU) borsa işlem tarihi

Kuzey Boru (KBORU) borsa işlem tarihi, halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından sorgulanmaya başlandı. 7-8 Aralık tarihlerinde halka arz için talep toplayan Kuzey Boru A.Ş. borsada KBORU.E koduyla işlem görecek. Peki Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek? İşte Kuzey Boru (KBORU) borsa işlem tarihi

KUZEY BORU HALKA ARZ NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Borsa İstanbul A.Ş. bugün şirket paylarının borsada işlem göreceği tarihi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Buna göre; Kuzey Boru A.Ş. halka arz (KBORU) şirket payları 14 Aralık Perşembe günü borsada işlem görmeye başlayacak.

SPK onayı ile halka arz olan Kuzey Boru'nun halka arz edilen 24.000.000 TL nominal değerli payları, 36,20 TL sabit fiyattan satışa sunuldu. Kuzey Boru A.Ş. halka arzının büyüklüğü 868,8 milyon TL, halka açıklık oranı ise %24 olarak açıklandı.

Kuzey Boru A.Ş.'nin Halka arz edilen Şirket payları 14/12/2023 tarihinden itibaren 36,20 TL/pay fiyat, "KBORU.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle borsada işlem görmeye başlayacak.

Sur Yapı GYO halka arz borsa işlem tarihi belli oldu! Sur Yapı (SURGY) ne zaman işlem görecek?