Mehmet Ali Erbil ile anılarımız anlatılacak gibi değil! Kuşum Aydın'dan güldüren itiraf

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Kuşum Aydın, bugün Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. Magazin gündemini yorumlayan Kuşum Aydın, zaman zaman kendi anılarından da bahsetti.

TV8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu Kuşum Aydın oldu. Magazin gündemine dair yorumlarda bulunan Kuşum Aydın, sanatçılık geçmişinden va ünlülerle olan anılarından bahsetti.

"MEHMET ALİ ERBİL İLE OLAN ANILARIM ANLATILACAK GİBİ DEĞİL!"

Konu yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'e gelince konuşan Kuşum Aydın, "Mehmet Ali'yi meşhur olmadan tanıyorum. O zamanki eşi Nergis defilemde çıkıyordu. O sebepten dolayı tanışıklığım vardı." dedi.

"Unutulmayacak anınız var mı?" sorusu üzerine Kuşum Aydın "Mehmet Ali Erbil ile olan anılarım anlatılacak gibi değil. Mehmet Ali yani nasıl anlatayım? Bir tane normal anlatılacak bir anı yok. Belki ilerde öyle bir imkan doğarsa belki o zaman herkes duyar" diyerek sunucuları güldürdü.

Mehmet Ali Erbil baş anakonda ve üstü yok diyen Kuşum Aydın, "Ben 25-26 yaşında meşhur oldum. Mehmet Ali'ler pişmiş görmüş geçirmiş. Sonradan açıldım, Mehmet Ali'yi geçmişimdir." dedi.