Doğuştan lider olup olmadığını söyleyecek deney: Kuşların içindeki 3 kirazı bulan parmakla gösteriliyor!

Kaliteli vakit geçirmek için görsel bulmacalar kullanıcılara adeta ilaç oluyor. Çünkü bu tarz görseller hem bakıldığında detayları görebilme konusunda hem de beyin gelişimi konusunda önemli faydalar sağlıyor. Gergely Dudas tarafından tasarlanan bu resimde sizlerden kuşların arasında gizlenmiş 3 kirazı bulmanız isteniyor. Peki, kuşların içindeki 3 kirazı bulabilir misin? Dakikası dolmadan bulan lider özelliklere sahip çıkıyor.

Görsel bulmacalar son dönemin en popüler içerikleri arasında yerini kimselere kaptırmıyor. Dudolf olarak da bilinen Gergely Dudas'ın paylaştığı son görsel internette popüler oldu. Paylaşılan bu bulmacada sizden gizlenmiş 3 kirazı belirlenen sürede bulmanız isteniyor. Kirazları bulmak neredeyse imkansız. Çünkü kırmızı olarak tasarlanan bu görselde meyveler ve kuşlar birbirlerine çok benziyor. Peki, kuşların içindeki 3 kirazı bulabilir misin? İşte sosyal medyayı kasıp kavuran bulmaca

3 KİRAZI BULABİLİR MİSİN?

Bu meydan okuma internetteki en zor bulmacalardan birisi olarak kabul ediliyor. Kirazları bulmanın asıl anahtarı, çizimi dikkatlice gözlemlemektir.

BİRBİRLERİNE ÇOK BENZİYOR

Minik kırmızı kuşların aslında renk ve şekil olarak kiraza benzer tasarlandığını gördüğünüzde büyük şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Hemen gören adını zirvelere yazdırıyor! Sansarların içine serpilmiş 5 havuç görebilir misin?

KOLAY BULUNAMIYOR

Resimde hemen görülemeyen üç kiraz bulunuyor. Onları hemen bulmanın kolay olmadığını farkındayız.

DOĞUŞTAN LİDER RUHLU...

Öte yandan bu testi çözen kişilerin doğuştan liderlik özelliklerine sahip olduğu testi paylaşan sitelerin iddialarından birisi oldu.

İŞTE KİRAZLARIN YERİ

Hala kirazların yerini göremeyenler için yukarıda paylaştığımızda resimde kirazların yerini detaylıca paylaşıyoruz.

Beyin gücünüzü artıracak bulmaca! 100 kilitten açık olanı bulan en hızlılar listesinde 1. sıraya çıkıyor