Kuruluş Osman'ın çıtı pıtı Fatma Hatun'u Leya Kırşan hiç de göründüğü gibi değilmiş... Hakkındaki gerçekle şaşkına çevirdi

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Kuruluş Osman dizisine 5'inci sezonda dahil olan Leya Kırşan dikkatleri üzerine çekti. Kuruluş Osman'da Fatma Hatun karakterini canlandıran Leya Kırşan başarılı performansı ile alkış topluyor. Özel hayatına dair detaylar araştırılan Leyla Kırşan ile ilgili gerçeği öğrenen hayranları ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey ve Çağrı Şensoy gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman dizisi başarısını sürdürmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yer alan oyuncular da dikkatleri üzerine çekiyor.

Diziye Fatma Hatun karakteri ile dahil olan Leya Kırşan güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettirdi.

Leya Kırşan'ın canlandırdığı Fatma Hatun karakteri oldukça neşeli ve cıvıl cıvıldır. Yerinde duramayan bir yapıya sahip olan Fatma Hatun, Osman Bey'in sırlarını da paylaştığı bir isimdir.

HAKKINDAKİ GERÇEKLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Başarılı oyunculuk performansı ile izleyici mest eden Kırşan'ın hayatına dair araştırmalar yapıldı. Ünlü ismin yaşını duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte Leya Kırşan hakkında tüm merak edilenler:

22 Mayıs 2008 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Leya Kırşan, 2015 yılında yayımlanan Eve Dönüş dizisindeki Elif karakteriyle adından söz ettirdi.

Çocuk oyuncu olarak kariyerine başlayan Kırşan, Kuruluş Osman dizisiyle ilgili "Evet, takip ediyordum. Çok güzel bir iş olduğuna inanıyordum. Şu an bu işin içinde olmak çok mutluluk verici... Çok sevindim. Çok güzel bir iş zaten öncesinde de takip ediyordum. Bu işin içinde olmak gurur verici bence. Çok güzel bir sezon olacağına inanıyorum." şeklinde konuşmuştu.