Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor?

Çarşamba günleri reyting rekorları kıran yapım Kuruluş Osman yeni sezonu için geri sayım başladı. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği dizinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman fragmanı çıktı mı?

Eylül ayının ilk iki haftasının geride kalması ile Kuruluş Osman'ın yeni sezonuna ne zaman başlanacağı merakla araştırılıyor. 14 Haziran'da ekrana gelen 130. bölümü ile sezon finali yapan dizi 5. sezon ile ekrana geri dönecek. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı çıktı mı?

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman yeni sezon için henüz bir tarih verilmedi. Ancak Eylül ayının son haftası veyahut Ekim ayının başında kendi gününde ve kendi saatinde izleyicileri ile yeniden buluşması bekleniyor.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN TÜYO

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Kuruluş Osman'ın yeni sezonu ile ilgili olarak "Bu sezon artık devlet olmak için bir mücadele verilecek. Çok güzel, sürpriz bir sezon bekliyor sevenlerimizi" dedi.

KURULUŞ OSMAN 4. SEZONDA NELER YAŞANDI?

Osman Bey, obadan Yenişehir'e geçerek ilk divanı kurar.

Divanda Orhan Bey'i Karacahisar Bey'i yaparak amaçlarına ulaşmak ister.

Osman Bey, divanın ortasında Konstantinopolis'teki casusu Konur'dan aldığı bilgiyle derhal harekete geçer.

Osman Bey'i Konstantinopolis'te bekleyen bambaşka bir tehlike vardır.

Olof ve Frigg, Osman Bey'in yoluna çıkar. Ancak Osman Bey ile baş etmek kolay değildir.

İmparator olaylara soğuklanlı yaklaşmaktadır. Bala Hatun ve Malhun Hatun Yenişehir'de kurulacak olan büyük pazarın hazırlığına girişir. Osman Bey'in yanında gazaya giden Öktem Bey'in obası da bu Pazar için hazırlık yapar.

Olof, Osman Bey'i alt edebilmek için hain planlar kurar. Malların teftişi esnasında Öktem Bey'in karısı Bengi Hatun ile Malhun Hatun arasında gerilim baş gösterir. Bu gerilim Aktemur ve Öktem Bey'in kızı Alçiçek arasında gerçekleşen yarışma ile tırmanır.

Kantakuzenos'un Konstantinopolis'te kurduğu büyük oyun, Osman Bey yüzünden boşa düşer. Ancak Kantakuzenos'un durmaya hiç niyeti yoktur. Kantakuzenos yeni oyunu için adımlarını atmaya başlar. Bu atılacak adımların ilki, Olof'un olur.

Olof, kardeşi Saga'nın intikamını almak istemektedir. Kantakuzenos'un da isteğiyle adamlarıyla Yenişehir yakınlarına gelen Olof, ilk adımını atar. Amacı, Osman Bey'i hem dışarıdan hem de içeriden kuşatmak olur.

Kantakuzenos ve Olof'un hamleleri karşısında oyunlarını bozmak için harekete geçen Osman Bey, yeni düşmanlarıyla ilk defa karşı karşıya gelir.

Öktem Bey'in obasına ateş düşmüştür. Obada büyük bir acı yaşanmaktadır. Bu acı herkesin tahammül sınırlarını zorlar.

Frigg, Yenişehi'e sızmanın yolunu bulmuştur. Martha olarak kendini tanıtır. Osman Bey, oğulları arasında Orhan'a Karacahisar Kalesi'nin yönetimini bırakmasının ardından bu duruma son derece içerleyen oğlu Alaeddin babası ile bir araya gelir.

Osman Bey, kuracağı devleti emanet edeceği çocuklarını büyütürken nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olur.