Kuruluş Osman 133. yeni bölüm izle full, tek parça! Kuruluş Osman son bölüm izle kesintisiz!

Kuruluş Osman yeni bölümü dün akşam ekrana geliyor. Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Gökhan Atalay, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Deniz Hamzaoğlu, Berk Erçer, Sevil Akı, Emre Dinler'in kadrosunda yer aldığı dizide Orhan Bey hazine peşindeyken sarayda bıraktığını sandığı Holofira ile yolları nasıl kesişecektir?

Çarşamba akşamlarının başarılı dizisi Kuruluş Osman 133. bölüm dün akşam ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile ekrana gelen Kuruluş Osman'da dün akşam Yakup Bey, Gonca'nın getirdiği fermanla birlikte hazineyi de öğrenir. Yakup Bey iktidar için her şeyi yapmayı meşru görmektedir. Hazineyi Osman Bey'e bırakmayacaktır. Yakup Bey nasıl bir hamle yapacaktır?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE KESİNTİSİZ!

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Osman Bey, Sultan Mesud'un bıraktığı hazineden haberdardır. Yakup Bey'in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşünmektedir. Orhan Bey'e de Alaeddin Bey'e de bununla ilgili vazife verir. Alaeddin Bey, Yakup Bey'in her adımını takip edecek Orhan Bey de hazineyi bulacaktır! Yakup Bey, Gonca'nın getirdiği fermanla birlikte hazineyi de öğrenir. Yakup Bey iktidar için her şeyi yapmayı meşru görmektedir. Hazineyi Osman Bey'e bırakmayacaktır. Yakup Bey nasıl bir hamle yapacaktır?

Holofira'nın yolu Orhan Bey'le nasıl kesişecek?

Orhan Bey hazine peşindeyken sarayda bıraktığını sandığı Holofira ile yolları nasıl kesişecektir?

Hazineye ilk kim ulaşacak?

Mehmet Bey de babasının emriyle hazinenin peşindedir. Mehmet Bey hazineyi alabilmek için nasıl bir oyun kuracaktır? Hazineye giden yolda Mehmet Bey ve Orhan Bey arasına neler yaşanacaktır? Hazine kimin olacaktır?

Alaeddin Bey ve Gonca Hatun arasında neler yaşanacak?

Alaeddin Bey, Yakup Bey'i izlerken Gonca Hatun'la karşı karşıya gelir. Alaeddin Bey, Gonca Hatun'a "Yoksa bana sevdalı mısın?" diye sorar. Gonca Hatun ve Alaeddin Bey arasında neler yaşanacaktır?

Osman Bey, Sancaksızlar'a hesap soruyor

Osman Bey ile Sancaksızlar arasında neler yaşanır? Osman Bey Sancaksızlar'a neyin hesabını soracaktır?

Malhun ve Saadet Hatun arasında soğuk rüzgarlar

Malhun Hatun ve Saadet Hatun arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. İki bey hatunu arasında uç pazarda neler yaşanacaktır? Yakup Bey, Cerkutay'ın Uç Pazar'ın hamisi olduğunu duyurur. Cerkutay bu vazifeyi nasıl kabul etmiştir?

Osman Bey ve Bala Hatun nereye gitmektedir?

Osman Bey her şeyin ötesinde yeni bir hedefe doğru yürüyecektir! Fitnenin başladığı yere gidip hesap soracaktır. Bala Hatun da Osman Bey'le gidecektir. Osman Bey, Bala Hatun'un kendisiyle gelmesini nasıl kabul etmiştir? Osman Bey'i gittiği yerde Yakup Bey karşılar. Orası artık Germiyan'ın mülküdür. Osman Bey Yakup Bey'i görmeyi beklememektedir. Osman Bey ve Yakup Bey arasında neler olacaktır?