Çağıl Aydıner nereli, kaç yaşında? Kuruluş Osman Prenses Maria kimdir, Bizans Prensesi tarihte var mı?

Kuruluş Osman Prenses Maria karakteri merak konusu oldu. Çarşamba akşamlarının başarılı dizisine bu akşam Bizans Prensesi Maria dahil oluyor. Dizinin dün akşam işlenen konusun da Görklü Han Bizans Prensesi'yle evlenirse Bizans ve İlhanlı ilişkileri kuvvetlenecek, Uçlarda'ki Türkler'in sonu gelecektir. Tehlikenin farkında olan Osman Bey, Prenses Maria'yı alacaklarını söyler. Peki, Kuruluş Osman Prenses Maria kimdir, Bizans Prensesi tarihte var mı? Çağıl Aydıner nereli, kaç yaşında?

Kuruluş Osman'a Bizans Prensesi Maria dahil oldu. Dizinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde olaylar Prenses Maria'nın etrafında döndü. İlhanlı Devleti'nin kudretli emirlerinden Görklü Han Bizans Prensesi'yle evlenmek isteyecek. Osman Bey ise, Bizans prensesini kaçırmayı planlayacak. İzleyiciler bu akşam diziye dahil olan Prense Maria ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Kuruluş Osman Prenses Maria kimdir, Bizans Prensesi tarihte var mı? Çağıl Aydıner nereli, kaç yaşında?

KURULUŞ OSMAN PRENSES MARİA TARİHTE KİMDİR?

Tarihteki Prenses Maria ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

ÇAĞIL AYDINER KİMDİR?

Çağıl Aydıner, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünden itibaren Bizans Prensesi Maria karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizi sektörünün yeni oyuncularından Çağıl Aydıner, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2023 yılında rol aldığı Serhat dizisinde Melisa karakterini canlandırdı.

Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusunun hayatı hakkında internet üzerinde pek bilgi bulunmuyor.

TİYATRO OYUNLARI

Broadway in İstanbul / Oyuncu – 2023

Vişne Bahçesi - 2022

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Serhat (Melisa, TV Dizisi 2023)