Leya Kırşan kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman Fatma Hatun kimdir?

Kuruluş Osman'da yılların geçmesi ile büyüyen çocuklar izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Merak edilen isimler arasında Osman Bey'in kızı Fatma Hatun da yer aldı. Peki, Kuruluş Osman Fatma Hatun kimdir? Leya Kırşan kimdir, kaç yaşında?

Kuruluş Osman yeni sezonu ile nefes kesmeye hazırlanıyor. Dizide Sezon finalindeki Bafeus Zaferi'nin üzerinden yıllar geçmiş ve Osman Bey'in çocukları da büyümüştür. Osman Bey'in göz bebeği biricik kızı Fatma Hatun da genç bir kız olmuştur. Peki, Kuruluş Osman Fatma Hatun kimdir? Leya Kırşan kimdir, kaç yaşında?

KURULUŞ OSMAN FATMA HATUN KİMDİR?

Fatma Hatun, Malhun Hatun ile Osman Bey'in kızıdır. Geçtiğimiz sezon daha çok çocukluk halleri ile ekrana gelen Fatma Hatun bu sezon annesi gibi devlet işlerinde de yerini alacak, babasının yanında yer alacaktır.

LEYA KIRŞAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Leya Kırşan, 22 Mayıs 2008'de İstanbul'da doğdu. 2014 yılında yayımlanan Hayat Yolunda dizisinde Ecem karakterini canlandırarak dizilerde rol almaya başlayan Leya Kırşan, 2015 yılında Maral:En Güzel Hikayem adlı dizide, Maral Erdem'in küçüklüğünü, 2015 yılında yayımlanan Eve Dönüş dizisinde, Elif karakterini, 2017 yılında Adı Efsane dizisinde, Zeynep Aksoy karakterini, 2017 yılında yayımlanan Payitaht Abdülhamid adlı dizide Şadiye Sultan adlı karakterini canlandırmıştır.

Tozkoparan, Tozkoparan İskender ve Tozkoparan İskender: Gölge dizilerinde başrol olarak Elif karakterini oynamıştır.

Orhan Bey tarihte kimdir? Kuruluş Osman Orhan Bey'i kim canlandırıyor? Kısaca Orhan Gazi'nin hayatı (1281-1362)

Yunus Emre tarihte kimdir? İşte Osman Bey'in manevi partneri Yunus Emre hakkında bilgiler...

Kuruluş Osman yeni sezon izle full! Atv Kuruluş Osman 131. son bölüm izle kesintisiz!