Kuruluş Osman 162. bölüm fragmanı çıktı mı? Osman Bey, Bizans'a savaş açıyor! Kuruluş Osman fragman izle

Kuruluş Osman bu akşam 161. bölüm ile ekrana geldi. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizide bu hafta Osman Bey; Bursa, İznik ve Konstantiniyye ile olan ticareti durdurduğunu ilan eder. Öte yanda Osman Bey, Bizans'a savaş açtığını ilan eder. Osman Bey'in bu kararını tetikleyen etken nedir? Kuruluş Osman 162. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kuruluş Osman 162. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan dizide bu hafta Osman Bey, Bizans'a savaş açtığını ilan eder. Osman Bey'in bu kararını tetikleyen etken nedir? Kuruluş Osman 162. bölüm fragmanı çıktı mı?

KURULUŞ OSMAN 162. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Kuruluş Osman 162. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Kuruluş Osman fragmanı izlemek için tıklayın.

KURULUŞ OSMAN 161. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey; Bursa, İznik ve Konstantiniyye ile olan ticareti durdurduğunu ilan eder. Uç Pazar'a da el koymuştur. Yakup Bey, Osman Bey'in bu hamlesine karşılık ne yapacaktır?

Ulcay, Konur ve Boran obadan kaçmıştır. Yollarını Konstantin Palealagos'un adamları keser. Ulcay'ın dostum dediği Konstantin Palealagos kimdir?

Kuruluş Osman 161. bölüm izle tek parça! Kuruluş Osman son bölüm izle kesintisiz tek parça!

Uç Pazar'a el konulmasıyla birlikte Osman Bey'in zafer üzerine zafer elde etmesi Kayı Obası'nda bir şenlik havası estirmektedir. Fakat Gündüz Bey'in baskın yeme haberiyle sevinçleri kursaklarında kalır. Babasının haberini alan Elçim Hatun ne yapacaktır?

Bala Hatun sahte kadı oyununu İbrahim Bey'in yüzüne vurur. Melike Hatun'un foyası ortaya çıkacak mıdır? İbrahim Bey bütün bu olanlardan sonra ne yapacaktır?

Gonca Hatun ve Alaeddin Bey, Yakup Bey'le karşılaşırlar. Yakup Bey, Gonca'ya karşı öfkesini kusarken Alaeddin Bey ise Gonca'nın yanında durur. Bu gerilim nereye varacaktır?

Öte yanda Osman Bey, Bizans'a savaş açtığını ilan eder. Osman Bey'in bu kararını tetikleyen etken nedir?