Kuruluş Osman 157. son bölüm izle! Kuruluş Osman 157. bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 157. bölümüyle izleyenleri aksiyon dolu sahnelerle karşıladı. Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın son bölümünde evladının canı tehlikede olan Osman Bey bütün oyunları bozmakta kararlıdır. Ulcay ile karşı karşıya gelen Osman Bey fitneyi bitirmek için nasıl bir plan kuracaktır? İşte Kuruluş Osman 157. bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar. Kuruluş Osman 157.bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman, 157. bölümüyle izleyenleri yine aksiyon dolu sahnelerle karşıladı. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Bala Hatun'un "Sevdası büyük olanın, imtihanı da çetin oluyor!" sözü damga vurdu. Kuruluş Osman 157. bölümde Ahmet'in ölümü sonrası kılıçlar çekilir. Melike Hatun ve İbrahim Bey oğullarının intikamını almak için nasıl bir intikam planı kurmaktadır? Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 157.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUŞ OSMAN 157. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM) ATV

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, her Çarşamba saat 20.00'da atv'de...

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman'ın 157. bölümde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti

KURULUŞ OSMAN 157. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 157. bölümde evladının canı tehlikede olan Osman Bey bütün oyunları bozmakta kararlıdır. Ulcay ile karşı karşıya gelen Osman Bey fitneyi bitirmek için nasıl bir plan kuracaktır?

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören 'Kuruluş Osman'ın 24 Nisan Çarşamba akşamı 20:00'de yayınlanacak olan 157. Bölümünde Ahmet'in ani ölümü Kayı Obası'nda gerilim yaratırken, Alaeddin ve Gonca ise kaçak halde evlenir.

Ahmet'in ölümü Kayı Obası'nda gerilime sebep olur, kılıçlar çekilir. Osman Bey kardeş kanı dökülmesine asla müsaade etmeyecektir. İbrahim Bey ve Yakup Bey'leri obada alıkoyar.

Melike Hatun ve İbrahim Bey olanlardan sonra çok öfkelidirler. Oğullarının intikamını almak için yemin ederler. Nasıl bir intikam planı kurmaktadırlar?

Osman Bey ve Bala Hatun kaçak haldeki Alaeddin ve Gonca'nın nikahını kıyarlar. Bu nikah nelere sebep olacaktır? Alaeddin ve Gonca'yı bulmakta kararlı olan Mehmet'in karşısına Orhan engeli çıkar. Orhan ve Mehmet arasındaki kıyasıya vuruşma nasıl sonuçlanacaktır?

Öte yanda Alaeddin Bey ve Gonca Hatun onları bekleyen Ulcay tehlikesine karşı nasıl mücadele edeceklerdir? Mehmet, Yakup Bey'lerin esaretini bitirmesi için Ulcay'la anlaşır.

Ulcay'ın onları kurtarma planı nedir? Ahmet'in mezarına gitmekte olan Osman Bey'i nasıl bir tehlike beklemektedir?