Kuruluş Osman 153. bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman'da neler olacak?

Kuruluş Osman 153. bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. Dizide bu hafta Osman Bey yeni bir oyun kurmaktadır. ''Düşümüz ömrümüzden uzundur yolumuz atlarımızın aşacağından çetindir'' diyerek ordusunu hedefine hazırlamaktadır. Peki, Kuruluş Osman 153. bölüm fragmanı çıktı mı? Kuruluş Osman 153. bölümde neler olacak?

Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey ve Mirza Bahattin Doğan'ın kadrosunda yer aldığı Kuruluş Osman bu hafta 152. bölüm ile ekrana geldi. Dizide bu hafta Elçim Hatun'un Holofira'ya olan öfkesi sürmektedir. Holofira'nın durumu Orhan Bey ve Elçim Hatun'un arasında nelere sebep olacaktır?

KURULUŞ OSMAN 153. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Kuruluş Osman 153. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman fragmanı izlemek için tıklayın.

KURULUŞ OSMAN 152. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey yeni bir oyun kurmaktadır. "Düşümüz ömrümüzden uzundur yolumuz atlarımızın aşacağından çetindir" diyerek ordusunu hedefine hazırlamaktadır.

Elçim Hatun'un Holofira'ya olan öfkesi sürmektedir. Holofira'nın durumu Orhan Bey ve Elçim Hatun'un arasında nelere sebep olacaktır?

Mehmet Bey'in Kütahya'dan getirdiği haber Gonca ve Alaeddin açısından büyük bir sorunu ortaya çıkarmıştır. Alaeddin Bey "Evlenelim!" der. Gonca Hatun buna nasıl cevap verecektir?

Malhun Hatun, Olivia'yı zindana atmıştır, olanları açığa çıkartmakta kararlıdır. Malhun Hatun Olivia'nın oyununu çözebilecek midir?

Orhan Bey Olcaytu'nun kervanına büyük bir tuzak kurar. Orhan Bey'in kervana saldırmaktaki amacı nedir?

Kuruluş Osman 152. bölüm izle full HD! ATV Kuruluş Osman son bölüm izle kesintisiz, tek parça!

Osman Bey ve İmren Tegin karşı karşıya gelir. Bu karşılaşmanın sonu nasıl bitecektir?

atv ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören 'Kuruluş Osman'ın 13 Mart Çarşamba akşamı 20:00'de yayınlanacak olan 152. Bölümünde Osman Bey, yeni planı için ordusunu hazırlarken Kütahya'dan gelen bir haber Alaeddin ve Gonca arasında sorunlara sebep olur.