Kuruluş Osman 150. bölüm fragmanı | Adlar değişir, yüzler değişir ama kavga değişmez

Kuruluş Osman dün akşam 149. bölümü ile ekrana geldi. Dizide İmren Tegin son kayı ölene kadar sulhun bitmeyeceğini söyledi. Osman Bey'e savaş açan İmren Tegin gözdağı vermek için kanlar içindeki Bayındır Bey'i Yenişehir'e getirdi. Yaşanılanlara karşı Osman Bey'in öfkesi çok büyüktür. ''Gayrı savaş vaktidir!'' dedi. Peki, dizide önümüzdeki hafta neler olacak?

Kuruluş Osman 150. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dizide bu hafta İmren Tegin son kayı ölene kadar sulhun bitmeyeceğini söyler. Osman Bey'e savaş açan İmren Tegin gözdağı vermek için kanlar içindeki Bayındır Bey'i Yenişehir'e getirir. Yaşanılanlara karşı Osman Bey'in öfkesi çok büyüktür. "Gayrı savaş vaktidir!" diyerek savaş ilanı yapan Osman Bey, İmren Tegin'den nasıl intikam alacaktır?

Kuruluş Osman 149. bölüm izle tek parça! Kuruluş Osman son bölüm izle full hd, kesintisiz!

KURULUŞ OSMAN 150. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Kuruluş Osman 150. bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman fragmanları izlemek için tıklayın.

KURULUŞ OSMAN 149. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey, Taceddin Noyan'ın ordusu hareket etmeden onları karargahta vurma kararı alır. Taceddin Noyan'ı otağında gafil avlayan Osman Bey cezasını keser.

Efendize Elçim Hatun ve yengesi Ayça, Orhan Bey hakkında konuşurlar. Orhan Bey'in yiğitliğini öven Elçim Hatun'un gerçek hisleri nedir? Gündüz Bey, Osman Bey'e kayı birliğini sağlamak için bir toy yapmayı teklif eder.

Orhan Bey ve Elçim Hatun'un evlenmesini ister. Osman Bey buna ne cevap verecektir? Orhan bir yanda Holofira varken bu teklife karşı nasıl bir tavır takınacaktır?

Alaeddin Bey vurulan Gonca Hatun'u Yenişehir Sarayı'na getirmeye çalışır. Alaeddin Bey kimseye görünmeden Gonca Hatun'u iyileştirebilecek midir?

İmren Tegin son kayı ölene kadar sulhun bitmeyeceğini söyler. Osman Bey'e savaş açan İmren Tegin gözdağı vermek için kanlar içindeki Bayındır Bey'i Yenişehir'e getirir.

Yaşanılanlara karşı Osman Bey'in öfkesi çok büyüktür. "Gayrı savaş vaktidir!" diyerek savaş ilanı yapan Osman Bey, İmren Tegin'den nasıl intikam alacaktır?

Kuruluş Osman yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de atv'de!