Kuruluş Osman 143. bölüm fragmanı: Osman Bey, Yeni Prenses Maria'yı kaçıracak!

Çarşamba akşamlarının başarılı dizisi Kuruluş Osman yeni bölümü 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü yılbaşı arası verilmesi nedeni ile bu hafta ekrana gelmemişti. Büyük bir merakla beklenen 143. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye dahil olan Prenses Maria ile işler değişecek. Osman Bey, Prenses Maria ile İlhami emirlerinden Görüklü Han evlendirilmek istendiğini söyler. Ve plan yapılır. Evliliğe engel olunması için Prenses Maria kaçırılacaktır...

Bozdağ Film imzası ile ekrana gelen Kuruluş Osman yeni sezona da damgasını vurmaya devam ediyor. Burak Özçivit (Osman Bey), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Bey (Orhan Bey), Mirza Bahattin Doğan (Yakup Bey) gibi isimlerin yer aldığı diziye yeni prenses geliyor. Dizinin 10 Ocak'ta yayınlanacak bölümün fragmanında Osman Bey, Prenses Maria ile İlhami emirlerinden Görüklü Han'ın evliliğine engel olmak için Prenses Maria'yı alacaklarını söylüyor.

Kuruluş Osman 143. Bölüm Fragmanı | "İlelebet var olacak büyük bir devlet kuracağız!"

Kuruluş Osman yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de atv'de!

Kuruluş Osman 143. bölüm fragmanı izle!

Kuruluş Osman 143. bölüm fragmanında yer alan Osman Bey'in muhteşem konuşması:

- Yol nereyedir?

- Kızılelmayadır.

- Menzil neredir?

- Rehadetedir.

- Vuslat kimedir?

- Vatanadır.

- Vatan neredir?

- Cümle cihandır.

Fragmanda ayrıca Osman Bey, Prenses Maria ile İlhami emirlerinden Görüklü Han'ın evliliğine engel olmak için Prenses Maria'yı alacaklarını söylüyor. "Eriyen Türklük değil, yalnızca dağlar olacak. Onları topyekün yok edeceğiz."