Kuruluş Osman 142. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman 142. yeni bölümde neler olacak?

Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 142. bölüm fragmanı, dizinin 141. bölümünün ardından yayınlandı. Çarşamba akşamı ekrana ekrana gelen dizinin son bölümünde Vasilis takasında Karacelasun ve Mehmet Bey çatışır. Orhan ve Alaeddin de bu çatışmaya dahil olur fakat Karacelasun üstün gelmekteydi. Kuruluş Osman 142. bölüm fragmanında Osman Bey, evlatlarını kurtarabilecek mi? Osman Bey, Yakup Bey'i öldürecek mi? Yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 142. bölüm fragmanı

Kuruluş Osman 142. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, Yapımını ise Bozdağ Film'in üstlendiği dizinin yeni bölüm fragmanında Osman Bey ve Karacelasun arasında yaşananlar damga vurdu. Yakup Bey'e hesap soran Osman Bey'in "Biatı da Sultanlığı da gayrı yere batsın" sözü damga vurdu. Peki Kuruluş Osman 142. bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman'dan nefes kesen 142. yeni bölüm fragmanı

KURULUŞ OSMAN 142. BÖLÜM FRAGMANI!

Kuruluş Osman... 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

KURULUŞ OSMAN 142. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Osman Bey Yakup Bey'e hesap sorar. "Sana bu aklı kim verdi?" diye sorar. Olanları öğrenen Osman Bey, "Biatı da Sultanlığı da gayrı yere batsın" diyerek restini çeker. Osman Bey, Yakup Bey'i öldürecek mi?

Başrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçın, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serhat Kılıç, Erkan Avcı ve Seda Yıldız'ın yer aldığı Kuruluş Osman'ın 142. yeni bölümü 27 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait olan, başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde; Emre Bey, Mirza Bahattin Doğan, Gökhan Atalay, Sevil Akı, Emre Dinler, Ö. Faruk Aran, Leya Kırşan, Ecem Sena Bayır, R. Aybars Düzey, Belgin Şimşek, Tezhan Tezcan, Murat İnce ve Selim Makaroğlu gibi oyuncular yer alıyor.