Kuruluş Osman 136. bölüm izle! Kuruluş Osman 136. son bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman dizisi, yeni sezondan 136. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman'ın 136. son bölümüne ''Bundan gayrı Moğol ile de Haçlı ile de savaş halindeyiz!'' sözü damga vurdu. Osman Bey, Yenişehir'e dönmez. Moğollar'a baskın yapacaktır. Osman Bey'in Moğollar'ı alt etme planı nedir? Kaçıranlar için Kuruluş Osman son bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Kuruluş Osman 136.bölüm izle full hd tek parça!

Kuruluş Osman 136. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni sezonuyla da reyting rekorları kırmaya devam eden dizinin yeni bölümüne Osman Bey'in "Ya hürriyet ya kara toprak!" sözü damga vurdu. Kuruluş Osman'ın 136. bölümde; Osman Bey yurduna hükmetmeye kalkanlara karşı geri adım atmayacaktır. Osman Bey'in hamlesi ne olacaktır? İşte Kuruluş Osman 136. bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar.

KURULUŞ OSMAN 136. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM) ATV

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, her Çarşamba saat 20.00'da atv'de...

KURULUŞ OSMAN 136. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

KURULUŞ OSMAN 136. BÖLÜM ÖZETİ

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman dizisi, 5. sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman 136. bölümde; Osman Bey ve alpları Moğol'ların elinden kurtulmuştur. Osman Bey, Yenişehir'e dönmez. Moğollar'a baskın yapacaktır. Osman Bey'in Moğollar'ı alt etme planı nedir? Söğüt'e yapılan büyük baskın haberi Uç Pazar'a yıldırım gibi düşer. Söğüt baskını nasıl durdurulacaktır?

Yakup Bey baskın haberini alır almaz Yenişehir'e yola çıkar. Malhun Hatun, Yakup Bey'in, Osman Bey'in yokluğundan nemalanacağının farkındadır. Malhun Hatun Yakup Bey'lere karşı ne yapmayı düşünmektedir?

Holofira'yı pazarda gören Orhan Bey, bu durumdan hoşnut olmaz. Malhun Hatun ona Bizans'a güvenilmeyeceğini söyler. Holofira ve Orhan'ın arası bu sebeple açılacak mıdır? Saadet Hatun, Holofira'ya "Keşke benim gelinim olsan" der. Holofira, Saadet'in bu sözüne nasıl karşılık verecektir?

Saadet Hatun, Gonca Hatun'u işlemeye devam eder. Gonca Hatun, Alaeddin'i Yakup Bey'e bağlayan düğüm olacaktır. Gonca Hatun, annesinin dediğini yapacak mıdır? Yakup Bey'i Yenişehir'e hükmetmeye çalışması Orhan Bey'in hiç hoşuna gitmez. Yakup Bey ve Orhan Bey arasındaki gerilim nereye varacaktır?

Yakup Bey fütühat yapacaktır. Kayı ve Germiyan birlikte harekete edecektir. Bunun için ordu hazırlanır. Fakat ordunun başına da oğlu Mehmet Bey'i koyar. Bu durum Orhan Bey tarafından nasıl karşılanacaktır? Osman Bey'lerin sığındıkları mağaraya yaklaşmakta olanlar vardır. Osman Bey'leri mağarada bekleyen tehlike nedir?

Fütühata çıkan Mehmet Bey ve Orhan arasındaki gerilim devam eder. Mehmet Bey, Sancaksızlar'a Orhan'ı öldürme emri verir. Fakat hiç umulmadık bir şey olur. Orhan ve Mehmet'i bekleyen büyük tehlike nedir? Osman Bey yurduna hükmetmeye kalkanlara karşı geri adım atmayacaktır. "Ya hürriyet ya kara toprak!" diyerek kararlılığını ortaya koyar. Osman Bey'in hamlesi ne olacaktır?