Kurtlar Vadisi'nin sevilen isimleri şaşırttı! İşte Güllü Erhan ve Polat Alemdar'ın yıllar sonraki hali

Kurtlar Vadisi dizisi 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede sevilen dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Erhan Ufak ve Özgü Namal gibi isimler yer alıyordu. Öte yandan dizide en çok dikkat çeken karakterlerden ikisi, Necati Şaşmaz ve Erhan Ufak'ın canlandırdığı Polat Alemdar ve Güllü Erhan olarak ön plana çıkabiliyordu. Son halleri ise adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Kurtlar Vadisi dizisi Türkiye'deki birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca 2003-2005 yılları arasında izlenen dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Erhan Ufak, Özgü Namal ve Gürkan Uygun gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan kısa sürede sevilerek izlenen dizide; Süleyman Çakır ''Oktay Kaynarca'', Güllü Erhan ''Erhan Ufak'' ve Polat Alemdar ''Necati Şaşmaz'' karakterleri dikkat çekebiliyordu.

KURTLAR VADİSİ'NİN SEVİLEN İSİMLERİ ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizisinde sevilen isimlerden ikisi, Necati Şaşmaz ve Erhan Ufak'ın canlandırdığı Polat Alemdar ve Güllü Erhan olarak gündeme gelebiliyordu. Bu nedenle hem Necati Şaşmaz'ın hem de Erhan Ufak'ın son hali merak edilebiliyor.

Erhan Ufak ve Necati Şaşmaz yıllar sonraki hali ile birçok insanı şaşırtabiliyor. Nitekim Kurtlar Vadisi dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Erhan Ufak şimdilerde 45 yaşında. Necati Şaşmaz ise 52 yaşında. Bu nedenle Necati Şaşmaz ve Erhan Ufak'ı Kurtlar Vadisi dizisinden hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki hallerini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

GÜLLÜ ERHAN VE POLAT ALEMDAR'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Güllü Erhan ve Polat Alemdar karakterini canlandıran Erhan Ufak ve Necati Şaşmaz, yıllar sonraki hali ile birçok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan ve Polat Alemdar'ı, Erhan Ufak ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali;