Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

''Sadece ölüler görür'' repliği ile hafızalarda yer edinene Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı yıllar sonra ortaya çıktı. Yüksel Arıcı, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın Ümraniyespor ile oynadığı maçı tribünden takip ettiği anları takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncunun son halini görenlerin ağzı açık kaldı.

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisi karakterlerinin değişimi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Gözlüğünü inik gören kişilere suikast düzenlemesiyle efsaneleşen "Sadece ölüler görür" repliği ile akıllarda yer edinen Kurtlar Vadisi dizisinde Pala karakterine hayat vermiş olan Yüksel Arıcı gündeme geldi.

KURTLAR VADİSİ PALA YÜKSEK ARICI SON HALİ

Uzun süredir ekranlardan uzak bir hayat sürmeyi tercih eden ünlü oyuncu Yüksel Arıcı, sıkı taraftarı olduğu Beşiktaş'ın, Ümraniye'yi 5-2 yendiği mücadeleyi tribünden takip etti.

Siyah beyazlı taraftarlar, fotoğrafla ilgili çok sayıda esprili yorumda bulundu. O yorumlardan en dikkat çekenleri ise, "Biz buraya boşuna mı geldik babayiğit, gözlükleri indirdiğine göre biri tehlikede" şeklindeki yorumlar oldu. İşte Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı'nın son hali;