Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine transfer oldu

Oktay Kaynarca'nın Cezayir Türk adlı karakteriyle milyonların beğenisini yeniden kazandığı, yeni dizisi ''Ben Bu Cihana Sığmazam'' ATV ekranlarında yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Diziseverlerin ''Muro'' karakteriyle hafızalarına kazınan Mustafa Üstündağ da kadroya katıldı. Peki Üstündağ, dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hangi karakteri canlandıracak... Detaylar haberimizde...

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akıl gibi isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi pek çok dizisever tarafından sevilerek izleniyor. Ayrıca ATV ekranlarında izlenen diziye, Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ da dahil oldu.

KURTLAR VADİSİ'NİN MURO'SU MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ

İzleyicilerin karşısına 2003 yılında çıkan Kurtlar Vadisi dizisi, kısa sürede fazlaca ilgi toplamıştı. Ayrıca dizinin kadrosunda; Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz ve Özgü Namal gibi isimler bulunuyordu. Ancak Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında izleyicilerle vedalaştı.

Diziseverler tarafından sevilen Kurtlar Vadisi dizisi, 2007 yılında tekrardan Kurtlar Vadisi Pusu olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin kadrosunda ise; Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Gürkan Uygun ve Mustafa Üstündağ gibi isimler rol aldı.

Mustafa Üstündağ, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Ayrıca başarılı oyunculuğu ve sempatikliği ile birçok diziseverin beğenisini kazanmayı başardı. Öte yandan Mustafa Üstündağ Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 13. bölüm ile katıldı. 65.bölümde ise diziden ayrıldı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNE TRANSFER OLDU

Oktay Kaynarca ile farklı zamanlarda Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine transfer oldu. Dizide Behçet Şavlı karakterini canlandıracak olan Üstündağ, 20 Şubat Salı günü (bu akşam) yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Öte yandan Mustafa Üstündağ'ın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine transfer olması, sosyal medyada adeta gündem oldu. Birçok dizisever Kurtlar Vadisi'nin Muro'sunu Ben Bu Cihana Sığmazam'da görmek için sabırsızlanıyor.