Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Teşkilat'tan ayrıldı! İşte Gürkan Uygun yeni dizisi...

Gürkan Uygun; Payitaht Abdülhamid, Uyanış Büyük Selçuklu, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Teşkilat gibi TRT 1'in sevilen kaliteli projelerinde boy göstermişti. Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin Memati'si, Gürkan Uygun'un yeni adresi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi başta olmak üzere birçok farklı projede boy göstermişti. Ayrıca söz konusu projelerden bazıları TRT 1'in sevilen projeleri; Teşkilat, Payitaht Abdülhamid, Uyanış Büyük Selçuklu ve Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak sayılabiliyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN MEMATİ'Sİ TEŞKİLAT'TAN AYRILDI

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati karakteri ile birçok insanın hafızasında yer edinen Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinde rol alıyordu. Ancak Teşkilat dizisinden ayrıldı. Bunun yanı sıra Kurtlar Vadisi'nin Memati'si, çok konuşulacak yeni bir dizi ile geri geliyor.

GÜRKAN UYGUN'UN YENİ DİZİSİ

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun, CNP Film imzalı Marnalı dizisi ile tekrardan geri dönüyor. Marnalı dizisinde Gürkan Uygun, Ali Reşat Marnalı karakteri ile izleyicilerin karşısına geçecek.

Ayrıca, ''Ben Ali Reşat Marnalı, İstanbul'un son kabadayısı... Geçmişin intikamını almaya geliyorum.'' sloganı ile adeta gündemde yankı uyandıran dizinin yönetmenlik koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturacak. Senaryo ise, Yusuf Reha Alp tarafından kaleme alınıyor.