Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ünden ses getirecek dizi projesi! Resmen duyurdular!

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ünden çıtayı yükseltecek proje! Yeni dizisine geçiş yapıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İskender Büyük karakteriyle ününe ün katan Musa Uzunlar yeni dizi projesiyle çok konuşulacak. Gelen son bilgilere göre, ünlü oyuncu bu sezon izleyici karşısına çıkması planlanan Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide izleyici karşısına çıkacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'da 3 sezon boyunca İskender Büyük ve Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman karakterine hayat veren Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak. Pek çok dizi ve film projesi hazırlayan NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak.

BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kurtlar Vadisi'nde İskender karakteriyle tanınan Musa Uzunlar'ın yeni dizi projesi belli oldu.

YENİ ADRESİ KOD ADI: AŞK...

Ünlü oyuncu Musa Uzunlar yeni sezonda Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri isimli dizide rol alacak.

Özlemle beklenen Kurtlar Vadisi karakterinden efsane geri dönüş kararı! Yeni projesini duyurdular

CAST ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kod Adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinin cast çalışmaları da tamamlandı.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar, Hale Soygazi, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve İlker Kızmaz gibi önemli isimler yer alacak.