Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ıydı: Tam 55 kilo verdi! İşte Erhan Ufak'ın yıllar sonraki hali…

Erhan Ufak bir dönem pek çok insanın severek izlediği, ''Kurtlar Vadisi'' dizisinde, ''Güllü Erhan'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca dizide dikkat çeken karakterlerden biri, Güllü Erhan olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Erhan Ufak'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Kurtlar Vadisi dizisi bir dönem pek çok insanın severek izlediği diziler arasında gösterilebiliyor. Ayrıca toplam 4 sezon süren Kurtlar Vadisi dizisinde; Erhan Ufak, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Kurtlar Vadisi dizisi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak'ın da son hali merak edilebiliyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN GÜLLÜ ERHAN'IYDI

Erhan Ufak birçok insanın hafızasında, Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı olarak hatırlanabiliyor. Çünkü başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle Erhan Ufak'ın yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor.

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak şimdilerde 45 yaşında. Ayrıca uzun süre ekranlardan uzakta kalan Erhan Ufak, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında tam 55 kilo vermeyi başardı. Bu nedenle Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ını yıllar sonra ilk kez görenler, adeta şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

ERHAN UFAK'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı birçok insan tarafından sevilerek takip ediliyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak'ın yıllar sonraki hali;