Erhan Ufak'ın son hali görenleri şaşırttı! Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı tam 55 kilo verdi

Kurtlar Vadisi dizisiyle hafızalarda kalan Erhan Ufak, Güllü Erhan karakterini canlandırıyordu. Dizide oldukça ilgi çeken ünlü oyuncu, tam 55 kilo vererek tekrar gündeme geldi. İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak'ın kilo vermiş hali…

Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan olarak bilinen Erhan Ufak, son haliyle görenleri şaşırtmayı başardı. Dizinin hafızalara kazınan isimlerinden olmayı başaran Erhan Ufak, uzun zamandır ekranlardan uzaktaydı. Özellikle Kurtlar Vadisi dizisi ile hatırlanan Erhan Ufak, tam 55 kilo vererek herkesi şaşırttı.

KURTLAR VADİSİ'NİN GÜLLÜ ERHAN'I TAM 55 KİLO VERDİ

Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen isimleri arasında bulunan Erhan Ufak, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 55 kilo veren Erhan Ufak'ın Kurtlar Vadisi dizisindeki halinden adeta eser kalmadı.

Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi dizisinde sempatik ve komik halleriyle herkesin beğenisini topluyordu. Bu nedenle hafızalarda silinmeyen bir izlenim de bıraktı. Bunun sonucunda ise Erhan Ufak'ın tam 55 kilo vermiş olması hayranlarını bir hayli şaşırttı.

ERHAN UFAK'IN SON HALİ

Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ı sempatik ve sevecen tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanmıştı. Ünlü oyuncunun ekranlardan uzak kalması, hayranlarının merakını da yol açtı. Kurtlar Vadisinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline dönüşen Güllü Erhan'ın son hali ise, hayranlarını şaşırtmayı başardı. İşte tam 55 kilo vermiş olan, Kurtlar Vadisi dizisiyle hafızalara kazınan Güllü Erhan'ın son hali;