Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı şaşırttı: Tam 55 kilo vermeyi başardı! İşte Erhan Ufak'ın son hali…

Kurtlar Vadisi dizisi, 2003 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Ayrıca dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Erhan Ufak gibi isimler de rol alıyordu. Ancak sevilerek izlenen Kurtlar Vadisi dizisi, 2005 yılında sona erdi. Öte yandan dizide Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak, tam 55 kilo vermeyi başardı. İşte detaylar…

Kurtlar Vadisi dizisi, 2003-2005 yılları arasında birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Toplam 4 sezon süren dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Erhan Ufak gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Erhan Ufak'ın canlandırdığı Güllü Erhan olarak ön plana çıkabiliyordu.

KURTLAR VADİSİ'NİN GÜLLÜ ERHAN'I ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak, sempatik tavırları ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle Kurtlar Vadisi dizisi sona erse de son hali ile merak edilebiliyor.

Erhan Ufak şimdilerde 45 yaşında. Ayrıca uzun süre ekranlardan uzakta bir yaşam sürdüren başarılı oyuncu, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında tam 55 kilo vermeyi başardı. Bu nedenle Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Erhan Ufak'ı yıllar sonra ilk kez gören herkes şaşırabiliyor.

ERHAN UFAK'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Erhan Ufak; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Özgü Namal gibi isimlerin de rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisinde birçok insanın ilgisini çekiyordu. Ayrıca başarılı oyuncunun 55 kilo vermesi, son halini de merak ettirebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak'ın yıllar sonraki hali;

Zaman Makinesi 1973'ün Çiko'suydu: Herkesi şaşırttı! İşte Can Bartu Aslan'ın yıllar sonraki hali...