Kurtlar Vadisi'nin Elif ve Polat'ıydı! İşte Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali

Türkiye'de birçok insan tarafından izlenen, ''Kurtlar Vadisi'' dizisi, bir döneme adeta damgasını vurmuştu. Ayrıca dizide Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı, ''Polat Alemdar'' karakteri ile Özgü Namal'ın canlandırdığı, ''Elif Eylül'' karakteri pek çok insanın dikkatini çekiyordu. Bu nedenle Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki halleri de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Necati Şaşmaz ve Özgü Namal, Türkiye'deki birçok insanın severek izlediği Kurtlar Vadisi dizisinde rol almışlardı. Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Oktay Kaynarca gibi isimler de yer almıştı.

Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisi seneler önce sona erdi. Bu nedenle Necati Şaşmaz ve Özgü Namal'ın da son hali merak edilebiliyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN ELİF VE POLAT'IYDI

Kurtlar Vadisi dizisinde birçok insanın dikkatini Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterleri çekebiliyordu. Bu nedenle Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterini canlandıran, Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın da son hali merak edilebiliyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin Elif Eylül'ü Özgü Namal, şimdilerde 45 yaşında. Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ise 52 yaşında. Nitekim Kurtlar Vadisi dizisi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın da görünümlerinde değişiklikler görülebiliyor.

ÖZGÜ NAMAL VE NECATİ ŞAŞMAZ'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Özgü Namal ve Necati Şaşmaz, Türkiye'deki birçok insanın hafızasında Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdıkları Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterleri ile hatırlanabiliyorlar. Öte yandan Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterlerini sevenler, seneler sonraki hallerini de merak edebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Elif Eylül ve Polat Alemdar'ı, Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali;