Kurtlar Vadisi'nin Elif ve Polat'ı şaşırttı! İşte Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın son hali…

Kurtlar Vadisi dizisi bir dönem pek çok insanı adeta ekran başına kilitleyebiliyordu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; Özgü Namal, Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca gibi isimler de bulunuyordu. Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisinde Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterleri birçok insanın dikkatini çekiyordu. Bu nedenle son halleri de merak edilebiliyor. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi dizisi yayın hayatına 2003 yılında başlamıştı. Ayrıca kısa sürede adeta gündem olan diziyi pek çok insan izlenmeye başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda; Özgü Namal, Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimler bulunuyordu.

Öte yandan en çok dikkat çeken karakterlerden ikisi, Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Elif Eylül ve Polat Alemdar olarak ön plana çıkabiliyordu. Ancak Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında son buldu. Bu nedenle Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki halleri de merak edilebiliyor.

KURTLAR VADİSİ'NİN ELİF VE POLAT'I ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizinde canlandırdıkları Elif Eylül ve Polat Alemdar karakterleriyle pek çok diziseverin dikkatini çekmeyi başaran Özgü Namal ve Necati Şaşmaz, yıllar sonraki hallerini ilk kez görenleri şaşırtabiliyorlar. Çünkü Kurtlar Vadisi dizisinin sona ermesinin ardından seneler geçti.

Kurtlar Vadisi dizisinin Elif Eylül'ü Özgü Namal şimdilerde 45 yaşında. Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ise 52 yaşında. Bu nedenle aradan geçen yıllarla birlikte görünümlerinde değişiklik olduğu da görülebiliyor.

ÖZGÜ NAMAL VE NECATİ ŞAŞMAZ'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Özgü Namal ve Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'ndeki başarılı oyunculukları ile pek çok diziseverin beğenisini toplamışlardı. Bu nedenle ikisinin de son hali merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Elif Eylül ve Polat Alemdar'ı, Özgü Namal ve Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali;