Kurtlar Vadisi ile dönmesi bekleniyordu! Ünlü oyuncudan ters köşe... Bakın hangi dizide rol alacak

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği İskender Büyük karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Musa Uzunlar cephesinde hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'ın yeni projesi belli oldu. Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Uzunlar, Hayatımın Şarkısı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun ters köşe yapması bekleniyor. Ünlü oyuncunun hayranları büyük heyecan yaşadı.

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Nefise Karatay, Erhan Ufak, Ertan Saban, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi büyük beğeni toplamıştı. "İskender Büyük" olarak izleyici karşısına çıkmış olan ve büyük beğeni toplayan Musa Uzunlar'ın yeni projesi belli oldu.

MUSA UZUNLAR'IN YENİ PROJESİ

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Musa Uzunlar, 'Hayatımın Şansı' adlı dizide rol alacak. Bu haberi Gazeteci Arif Hür, yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Kurtlar Vadisi Pusu'da ve Kurtlar Vadisi Gladio sinema filminde canlandırdığı İskender Büyük karakteri ile geniş çevrelerce tanınan Musa Uzunlar, televizyon ekranlarında son olarak 'Bir Annenin Günahı' adlı dizide rol almıştı. Uzunlar, FOX TV'de yayınlanacak 'Hayatımın Şansı' adlı diziyle ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Alican Yücesoy ve Şifanur Gül'ün paylaşacağı dizi, küçük kızıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan ve bir üçgenle sınanan Yunga'nın etrafında dönecek. Esas ilginç noktaya gelecek olursak; Bugüne kadar genelde aksiyon ve mafya dizilerinde görmeye alıştığımız Musa Uzunlar'ı bu kez dram dozu yüksek bir projede izleyeceğiz."