Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ıydı: Herkesi şaşırttı! İşte Necati Şaşmaz'ın son hali…

Kurtlar Vadisi dizisi 2003 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Kısa sürede sevilen dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Gürkan Uygun gibi isimler rol alıyordu. Ancak Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında son buldu. Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ise son hali ile birçok insanı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Kurtlar Vadisi dizisi 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Toplam 97 bölüm süren dizi, izleyicileri adeta ekran başına kilitliyordu. Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinde; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun, Özgü Namal ve Kenan Çoban gibi isimler rol alıyordu.

Kurtlar Vadisi dizisinde; Necati Şaşmaz ''Polat Alemdar'', Oktay Kaynarca ''Süleyman Çakır'', Özgü Namal ''Elif Eylül'', Gürkan Uygun ''Memati Baş'' ve Kenan Çoban ''Abdülhey Çoban'' karakterini canlandırıyordu.

Öte yandan dizide en çok dikkat çeken karakterlerden ikisi, Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Süleyman Çakır ve Polat Alemdar olarak sayılabiliyor.

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN POLAT ALEMDAR'I ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca ile birlikte rol alan Necati Şaşmaz, başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor.

Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında son buldu. Nitekim Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz şimdilerde 52 yaşında. Bu nedenle Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ını seneler sonra ilk kez gören adeta herkes şaşırabiliyor.

NECATİ ŞAŞMAZ'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Süleyman Çakır ve Gürkan Uygun gibi isimlerle birlikte rol alan Necati Şaşmaz, seneler sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı, Necati Şaşmaz'ın yıllar sonraki hali;