Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı şaşırttı! İşte Necati Şaşmaz'ın son hali

Kurtlar Vadisi dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Kurtlar Vadisi dizisi 2005 yılında son buldu. Bu nedenle Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın da son hali merak edilebiliyor. Detaylar haberimizde…

Kurtlar Vadisi dizisi 2003-2005 yılları arasında birçok dizisever tarafından izleniyordu. Toplam 97 bölüm süren dizide; Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Özgü Namal gibi isimler rol alıyordu.

Kurtlar Vadisi dizisinde; Necati Şaşmaz ''Polat Alemdar'', Özgü Namal ''Elif Eylül'' ve Oktay Kaynarca ''Süleyman Çakır'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'dı.

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN POLAT ALEMDAR'I ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca ve Özgü Namal gibi isimlerle birlikte rol alan Necati Şaşmaz, Polat Alemdar karakteri ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Bu nedenle Necati Şaşmaz'ın son hali de merak edilebiliyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin sona ermesinin ardından seneler geçti. Nitekim Necati Şaşmaz şimdilerde 52 yaşında. Bu sebeple Necati Şaşmaz'ı canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile hatırlayan birçok insan, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

NECATİ ŞAŞMAZ'IN SENELER SONRAKİ HALİ

Kurtlar Vadisi dizisinde Özgü Namal ve Oktay Kaynarca gibi isimlerle birlikte rol alan Necati Şaşmaz, yıllar sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı, Şaşmaz'ın seneler sonraki hali;