Kurtlar Vadisi dizinin Güllü Erhan'ı şaşırttı! Erhan Ufak tam 55 kilo verdi

Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteri ile pek çok kişinin hafızasında yer edinmişti. Nitekim dizide fazlaca dikkat çekebilen ünlü oyuncu, tam 55 kilo vermesiyle tekrardan gündeme geldi. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak'ın kilo vermiş hali…

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteri ile pek çok kişinin hafızasında yer edinen Erhan Ufak, kilo vermesinin ardından birçok kişi şaşırttı. Nitekim Kurtlar Vadisi dizisindeki hali ile hatırlanan Erhan Ufak, uzun zamandır ekranlardan uzaktaydı. Bu nedenle ünlü oyuncuyu uzun bir aradan sonra kilo vermiş bir şekilde görenler adeta şaşırabiliyorlar.

KURTLAR VADİSİ DİZİNİN GÜLLÜ ERHAN'I ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi'nin sevilen isimlerinden biri olarak ön plana çıkabilen Erhan Ufak, geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 55 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda ise Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ından adeta eser kalmadı.

Erhan Ufak, dizideki sempatik halleriyle pek çok kişinin beğenisini toplamıştı. Ayrıca hafızalardan adeta silinmeyen bir izlenim de bırakabilen ünlü oyuncu, tam 55 kilo vererek pek çok kişiyi şaşırtmayı başardı.

ERHAN UFAK TAM 55 KİLO VERDİ

Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak, şimdilerde 45 yaşında. Dizide canlandırdığı Güllü Erhan karakteri ile birçok kişinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu, kilo vermesinin ardından pek çok kişiyi de yeni hali ile şaşırtmayı başardı. İşte Kurtlar Vadisi dizisinin Güllü Erhan'ı, Erhan Ufak'ın son hali;